Serialul din aceasta saptamana, care sper sa va placa, asa cum mie imi place, altfel nu vi l-as mai recomanda, se numeste Agents of S.H.I.E.L.D. si sigur ati mai auzit de el prin filmele produse de Marvel, ca doar si acest serial este produs tot de Marvel ­čśë
Informatii scurte: Agentul Phil Coulson (Clark Gregg) revine în sânul organizatiei internationale de aparare a legii si a ordinii S.H.I.E.L.D. El formeaza un mic, dar foarte performant grup de agenti pentru a se ocupa de cazuri ce nu au fost înca [,] clasificate si care se remarca prin ceva inedit, straniu sau necunoscut. Echipa este formata din: extrem de conventionalul agent Grant Ward (Brett Dalton), un expert în lupte si spionaj, din agentul Melinda May (Ming-Na Wen), un pilot si expert în arte martiale, un retras dar genial om de stiinta, Leo Fitz si agentul Jemma Simmons. Ei vor fi însotiti de un un nou recrut civil, un hacker foarte talentat pe nume Skye (Chloe Bennet).
Pana la sezonul 4 lucrurile s-au mai schimbat, au aparut si agenti noi, altii au iesit din serial, in glorie si frumos, dar mai multe vedeti voi, link-ul este mai jos ­čÖé Apropos, serialul este notat cu 7.5 in IMDB!

https://vezi-online.com/episoade/agents-of-s-h-i-e-l-d