Stiu ca am sarit peste o saptamana de recomandat seriale, asa ca astazi scriu despre ce ar fi trebuit sa scriu saptamana trecuta…Serialul este unul mai vechi, care s-a incheiat inainte sa ii aflam deznodamantul ca la carte. Dar pe mine m-a captivat, si mi-a dat si cateva cosmaruri… Sinopsis-ul spune cam asa:
Alloy Entertainment face echipă cu Warner Bros şi David Wilcox (unul dintre scenariştii Fringe) pentru serialul 666 Park Avenue, o dramă bazată pe romanele Gabriellei Pierce. Serialul ne arată viaţa unui cuplu ce manageriază un complex de apartmente din New York unde o serie de evenimente neobişnuite încep să-i copleşească. Dacă ţi-ai putea pune o dorinţă, care ar fi aceea? Şi ce ai face pentru a se îndeplini? În 666 Park Avenue, toate visele şi dorinţele puternice pot deveni realitate: bogăţie, sex, iubire şi chiar răzbunare. Dar ai grijă de ceea ce îţi doreşti, pentru că preţul pe care îl plăteşti… ar putea fi sufletul tău. Bine aţi venit la Drake, o clădire de apartamente de pe Manhattan’s Upper East Side. Deţinut de misteriosul Gavin Doran (Terry O’Quinn) şi de soţia sa Olivia (Vanessa Williams), Drake este casa a zeci de rezidenţi care nu sunt conştienţi că trăiesc alături de forţe supranaturale. Ei cred că visele lor devin realitate, dar află că au fost ademeniţi într-un pact cu diavolul. Când un tânăr cuplu – Jane Van Veen (Rachael Taylor) şi Henry Martin (Dave Annable) este angajat să administreze Drake, descoperă la scurt timp că răul, obsesia şi manipularea au o casă.

Cum spuneam mai sus, serialul are doar un sezon, dupa care s-a incheiat brusc, se pare ca din cauza slabei audiente. Eu una zic asa: ar fi trebuit ca pentru o mana de oameni, daca nu au fost cu milioanele care au vizionat serialul, sa fie realizat cap-coada, indiferent de rating. Stiu, poate nu le am cu aceasta parte si poate costurile productiei si turnarii serialului ar fi fost mari pentru 5% asteptari, dar totusi… consider ca nu trebuiau ignorati acei care s-au uitat la el si au vrut mai mult! Este notat cu 6.9 IMDB, ceea ce nu este rau, mai ales ca filmarile s-au terminat cu ceva ani in urma, mai exact 4. Daca sunteti interesati sa vedeti despre ce a fost vorba mai exact in serial, urmariti episoadele dand click pe link-ul de mai jos:

https://vezi-online.com/episoade/666-park-avenue