Un serial nou si pe lista mea este „13 Reasons why”, de care mai aflasem cate ceva prin mediul online dar inca nu m-am uitat nici eu.Sinopsis-ul zice cam asa:

Un băiat pe nume Clay primește o cutie de pantofi de casete de la colegul său de clasă și de la crush-ul lui, Hannah, după ce ea s-a sinucis recent. Pe benzi, care sunt trimise cu instrucțiuni pentru a trece de la un student la altul, Hannah explică celor 12 colegi cum au jucat fiecare un rol în moartea ei, oferind 13 motive de ce și-a luat ea viața.

Serialul are nota 8.6 in IMDB. Se incadreaza la genul drama si este propulsat de Netflix. Momentan, serialul are doar un sezon si nu stiu daca va mai avea si un alt sezon. In serial gasim urmatorii actori: Dylan Minnette (Clay Jensen), Katherine Langford (Hannah Baker), Brandon Flynn (Justin), Christian Navarro (Tony), Miles Heizer (Alex) s.a.

Repet, nu am vazut niciun episod din acest serial, dar se afla pe lista, pentru ca sunt curioasa, vreau sa vad daca merita o continuare sau daca este doar un serial in plus sau de umplutura… Daca sunteti si voi interesati de el sau v-am facut curiosi, macar putin, va las link-ul mai jos:

https://vezi-online.com/episoade/13-reasons-why