Salutare!

Dupa cum am zis in primul meu post (http://bit.ly/2ocKCne) ca in acest joc sunt 14 rase diferite, cum timpul imi da voie sa scriu cate putin in fiecare saptamana, in aceasta postare va voi explica 2 rase.
Prima rasa va fi Metaphysicist:
Metaphysicist e o rasa care iti permite sa faci 3 pets (animale de companie), un pet iti va da Heal (viata), al 2-lea te va ajuta cu calmul (va da mobilor un mezz care ii va opri din atac cateva secunde ce iti va permite tie sa il omori mai repede), al 3-lea pet este cel care te va ajuta sa omori mobul cu care te bati mai repede (are mai mult dmg decat ownerul). Cel mai indicat in cazul in care iti vei face un Metaphysicist este sa il faci nanomage deoarece iti va trebui nano skill (mai multe abilitati in nano ceea ce iti trebuie pentru a face pets cat mai buni si mai mari), nano (mana) si defense pentru a avea mai multe atuuri contra celor cu care te vei lupta. Cea mai buna arma pentru aceasta rasa este arcul (bow).

Am si eu aceasta rasa si sunt foarte avansat cu ea,momentan sunt lvl 217 cu ea,inca putin si ating maximul de lvl ceea ce il face foarte bun.
A 2-a rasa va fi Adventurer:
Adventurer este o rasa putin complicata ce iti permite sa te transformi in cateva animale cum ar fi tigru alb, lup cu doua capete, pantera, un mic sobolanel ❤ dar si intr-un papagal cu foarte mult speed ceea ce este foarte folositor , Adventurer-ul are atuurile defense-ului, Dmg-ului, dar si in Heal ceea ce este foarte bun, cel mai indicat pentru aceasta rasa este sa il faci opifex doarece iti va trebui mai mult defense si evade (vei primi mai putin dmg), aceasta rasa este dual-skill ce iti permite sa pui ori Axe (mini toporase,sabii) sau te poti axa pe pistoale (pe pistoale este indicat sa joci doar dupa ce ai facut un anumit lvl deoarece la lvl mic da foarte putin dmg).
Ca si tot omul am si aceasta rasa, dar la aceasta rasa am ramas doar lvl 150 twink (facut doar pentru pvp).

Ramai aproape pentru o noua continuare!