Salutare!

Sunt pasionat de gaming de multi ani si am jucat nenumarate jocuri de-alungul timpului pe diferite dispozitive, de la gadgeturi, playstation-uri pana la calculatoare (PC). Prima mea postare de astazi (mai ales pe un blog) va fi despre un joc, nu foarte popular in Romania dar care poate deveni daca il facem cunoscut! M-am gandit sa va scriu despre el, ajutandu-va pe voi sa descoperiti si alte jocuri mai avansate decat clasicele MMO’s precum Metin, League of Angels etc. Anarchy Online este jocul cu cea mai mare baza de date ce nu se sterge niciodata, iti poti recupera orice item sters din greseala sau „disparut”.

Pentru inceput vreau sa spun ca acest joc este un MMO care ne arata viitorul omenirii si de o grafica reusita din punctul meu de vedere ca si jucator al acestui joc „Anarchy Online” http://bit.ly/2omXGry (click pe link).
Prima data iti vei alege din ce rasa vrei sa fie ,Solitus female/male,Opifex female/male,Nanomage female/male sau Atrox Uni.
Rasa Solitus female/male este cea mai buna alegere pentru incepatori, deoarece este cel mai simplu de jucat, „manevrat”.
Rasa Opifex female/male este foarte buna in partea cu defense si evade uneori chiar si in DMG ceea ce este foarte bine.
Rasa Nanomage female/male face foarte putin Hp(viata) ceea ce nu este foarte bine dar pe partea cu nano(mana) sta foarte bine si are cateva atuuri in ceea ce priveste defense si putin mai mult absorb.
Rasa Atrox este foare cunoscuta in joc ca si rasa care face cel mai mult HP(Viata) si este foarte buna ca si „TANK”.
In pasul urmator iti poti poti schimba infatisarea fetei,inaltimii cat si a siluetei.
In acest joc sunt 14 rase diferite. In postarea urmatoare voi explica despre fiecare rasa in parte, mai detaliat! Pana una alta, lasati comentarii daca aveti intrebari/nelamuriri!