Ingrediente pentru 5-6 :

  • 3 căni făină ( echivalentul a 250 gr. X3 )
  • o linguriță rasă bicarbonat alimentar
  • o linguriță rasă de sare
  • o linguriță rasă de zahăr
  • smântână lichidă
  • lapte

Preparare:

Într-un vas larg se pun 3 căni de făină împreună cu bicarbonatul si lingurita de sare si cea de zahăr. Apoi se adaugă smântână lichidă ușor si se amestecă. Ușor pui si lapte pentru a face aluatul nici moale nici tare. Apoi frămânți si presari faină pentru a nu se lipi foarte tare de mâini. Din aluat faci bile cât iei într-o mână si o aplatizezi cu mâna pe masa infarinata. Aluatul întins îl asezi într-o tigaie încinsă fără ulei sau altceva si le coci pe o parte și cealaltă la foc mediu.

Discuss with us :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s