Din seria „sfaturi in alimentatie pentru tinerele/viitoarele mamici ” :

Elemente noi in sucul de fructe :

portocala
mandarina
strugurii

In piure sau in supa ii poti adauga ficat de pui, care se fierbe in apa sau lapte si se paseasa ( da prin blender ). O alta varianta ar fi pateul de casa :

Se fierbe ficatelul de pui si se amesteca cu un galbenus de ou fiert, un varf de cutit de unt si lapte pentru subtiere. Se paseaza pana devine moale si i se da bebelusului cu lingurita asortat cu rosii crude decojite fara seminte sau cu iaurt.De la 8 luni se poate pune pe soldatei de paine.

Supele pot fi de acum acrite cu bors de casa din tarate sau cu zeama de lamaie. Exclusa sarea de lamaie-cancerigena ! Alternativa : suc de rosii proaspat sau pulpa de rosii.

Ii poti da ca gustare : compot de mere, pere, piersici, indulcit cu putin zahar vanilat. Nu se da miere de albine pana la un an !

Supa de rosii : rosiile se fierb fara apa, se strecoara si pasta obtinuta se subtiaza cu apa fiarta dupa care se continua fierberea. Puteti pune in supa morcov si patrunjel.

Discuss with us :)

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s