Salutare!

Astazi va scriu despre „CSGO – Counter-Strike Global Offensive”, un joc multiplayer first-person shooter si se joaca pe echipe, terrorists si counter terrorists. Jocul Counter Strike a fost lansat acum 12 ani iar cei care l-au infiintat au facut o extensie numita CSGO Global Offensive. Cum se joaca? Cititi in continuare:

Prima data iti creezi un cont de steam pe http://www.steamcommunity.com/ ,apoi descarci programul pentru a putea rula CS:GO, dupa aceea cumperi jocul de pe acest site: https://www.g2a.com/r/roackerul si va spun sa cumparati de acolo, pentru ca este mai rentabil si platesti cu 1-2$ chiar si 4$ mai putin decat de pe Steam.

Site-ul de mai sus, mentionat de mine, ma ajuta si pe mine sa fac ceva bani (eu primesc comision pentru fiecare joc cumparat de pe numele meu), primesc un bonus in valoare de 50 centi – 1 $ asadar valoarea nu este mare si daca iti vei face si tu cont https://www.g2a.com/goldmine/ , vom primi amandoi bonus si urmatorii care vor cumpara acest joc sau alte jocuri de pe numele tau, nu neaparat al meu, vom primi bonus si tot asa mai departe (este ca un sir indian de bonusuri, daca aceluia caruia i-ai dat link-ul tau sa cumpere si el CS:GO sau un joc de pe acel site cu referinta ta, exemplu https://www.g2a.com/r/roackerul si la randul lui isi face si el cont si da mai departe link-ul).

Dupa ce ai achizitionat acest joc, vei primi un mail sau pe numarul de telefon o serie, noi cei care ne numim jucatori ii spunem CD-KEY sau KEY, apoi il folosesti in Steam dupa ce te-ai logat cu numele si parola. Dupa aceea iti apare ca se activeaza CD-Key. Dupa ce vei activa CD-KEY-ul trebuie sa instalezi jocul, apoi vei astepta sa continue cu update-ul si cel mai indicat ar fi sa nu instalezi si alte jocuri sau sa stai pe multe pagini de internet pentru ca va afecta descarcarea si instalarea jocului (acest joc are dimesiune fisier incepand cu 1.40 GB).

Pentru a juca la inceput si a te obisnui cu jocul, nu este recomandat sa joci COMPETITIV sau sa joci cu URMATOARELE :

-> NoSpread -> HeadOnly -> Prediction -> TriggerKey -> TriggerType

-> Box -> Health -> Weapon -> Name -> Legit -> EnemyOnly -> Entity

-> Bhop -> FPS -> Clock -> Hitmarker -> Crosshair .

Daca joci cu unul din acestea vei pierde Steamul si vei pierde si skin-urile pe care le castigi sau le primesti de la prietenii tai. BAN VAC se numeste bannul si ca sa nu primesti BAN VAC invata sa joci fara a te ajuta de programe care te-ar avantaja.

Sugerez sa joci DEADMATCH pana inveti sa tragi cu arma, in acest joc este mai greu de controlat arma si reculul acestuia, dupa ce te vei obisnui vei intelege de ce acest joc este mult mai frumos si delicat in acelasi timp, pentru ca este un Shooter Games fps online.
P.S: Ce nume vei schimba de fiecare data la steam iti va aparea in joc asa cum l-ai schimbat.

Pentru intrebari, scrie in casuta de comentarii!